COM APUNTAR-SE?

Per què apuntar el meu fill a extraescolars?

Tothom ha participat o sap més o menys què són les activitats extraescolars, però pocs són els que potser sàpiguen dels seus grans beneficis, tant per als infants com per als pares i docents. Depenent de l'edat (infantil, primària o secundària) o de la necessitat (física, intel·lectual, artística...) les extraescolars són un suport i un complement a la vida i l’educació escolar dels nins i nines. Al nostre centre consideram que són un complement primordial i que és importantíssim oferir una àmplia varietat a fi d’arribar a les necessitats de tots els infants..

Descripció de l'activitat:

KARATE: "És més fàcil construir infants forts que reparar persones trencades".
Concentració: creant hàbits que t'ajudaran en els teus estudis.
Respecte i Educació: fent-te més comprensiu, creant actitud positiva davant la societat.
Confiança i Seguretat: fent-te sentir segur en diferents situacions de la vida quotidiana.
Condició Física: donant al teu cos flexibilitat, reflexos i motricitat que afavoreixen el desenvolupament i estat físic.
 
Extraescolar1
 
 
 
 
 

La importància de les activitats extraescolars  

Les jornades laborals i els horaris escolars no sempre fan compatibles els temps comuns de pares amb els seus infants. Per a moltes famílies, anar a recollir els seus fills/es a l'hora de la sortida es converteix en tota una carrera d'obstacles que fa necessària la recerca de solucions que afavoreixin la tranquil·litat dels familiars i el desenvolupament dels infants..

 

Horari ampliat Activitat complementària
Socialització Salut psico-emocional

Beneficis de la pròpia activitat (Formativa, lúdica-artística o esportiva)

Espai per alliberar l'energia